🐶 Kutyás érdekességek 🐾

Ez az új kisállatőrület Ausztráliában

/
/
/

Egy kiskutyák és macskák hordozására is alkalmas, stílusos sporttáskát dobott piacra az ausztrál Kmart üzletlánc, amelyért most a fél ország odavan.

A házi kedvencüket gyakran táskában szállító gazdik máris imádják az ausztrál Kmart legújabb termékét, egy kiskutyák és macskák szállítására is alkalmas, divatos sporttáskát. A vállra akasztható táska egyik fele jobban ki van vágva, hogy a háziállatok nézegethessenek a séta közben, ugyanakkor felül cipzározható a csomag, hogy ne tudjanak megszökni.

A vásárlók nagyon meg vannak elégedve a praktikus és egyben stílusos hordozóval, amelyet ráadásul nem is horror áron, 12 dollárért árulnak.

A kiskutyám mindössze öt kiló, és mindig nagyon féltettem, hogy véletlenül rátapos valaki, amikor pórázon vezetem. Ezért inkább ezzel a táskával sétálok vele a gyerekért az iskolába

– mesélte az egyik gazdi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Too cute! Dress your pet the part on their birthday with our $4 Pet birthday t-shirt and $4 hat. #kmartaus #kmartaustralia #kmartpets #petsbirthday

Kmart Australia (@kmartaus) által megosztott bejegyzés,

Az  ausztrál üzletlánc másik nagy dobása ez a szülinapos kutyusoknak készült partiszett, amely szintén nagyon népszerű a vásárlók körében.

 

Hozzászólások
  • Facebook
  • Twitter
Megosztás